IMPLEMENTARE

Participăm si la implementarea soluţiilor de economisire propuse și proiectate de noi – fie că este vorba de achiziţie de energie, de optimizarea consumului sau de stocarea energiei electrice – monitorizăm etapele de execuție şi confirmăm rezultatele prin măsurători.  

ACHIZIŢIONAREA DE ENERGIE

Achiziţionarea de gaz şi energie electrică în termeni favorabili

Monitorizând continuu preţurile pe bursele de energie  putem obţine cele mai avantajoase acorduri pe piaţa liberă a energiei, atât în cazul contractelor de furnizare gaz, cât şi a celor de energie electrică. La achiziţionarea energiei ne bazăm, pe parteneriatele noastre încheiate cu furnizori  importanți, pe stabilitatea aprovizionării garantată de ei, combinat cu importuri directe și prezența activă pe bursele de energie.  Sistemul nostru de facturare, rapoartele lunare și analizele oferite se adaptează flexibil nevoilor individuale ale partenerilor.

PROIECTE PENTRU REDUCEREA
CONSUMULUI DE ENERGIE

ROI dovedit prin măsurători pentru fiecare punct de consum

Am încheiat parteneriate de lungă durată cu firme de execuție consacrate, ceea ce ne permite să implementăm soluțiile noastre de economisire pe tot teriotoriul țării, în condiții avantajoase.

În proiectele pe care le derulăm punem la dispoziția clienților noștri întreaga pregătire și experiență ale specialiștilor cu care colaborăm.  Cu ajutorul inginerilor noștri locali, asigurăm localizarea și personalizarea completă a soluțiilor.

INSTALAREA SISTEMELOR
DE STOCARE A ENERGIEI

Capacitatea de stocare necesară este adaptată nevoilor constatate

Prin intermediul parteneriatelor noastre extinse avem experţi în toate domeniile tehnologice, iar aceste parteneriate ne permit să avem oferte competitive pentru exploatarea potenţialului de economisire al sistemelor de stocare a energiei.  Referinţele partenerilor noştri internaționali acoperă toate ramurile industriei de stocare a energiei. Clienții nostri beneficiază de totalitatea cunoștințelor de specialitate acumulată de partenerii cu care colaborăm, împrună de experiența inginerilor noștri.