COMERŢ CU ENERGIE

Scopul nostru principal este să punem la dispoziţia clienţilor noştri servicii personalizate de furnizare a energiei, la costuri cât mai scăzute. Prin urmare evaluăm nevoile energetice reale ale societăţilor, le reducem costurile asigurând cel mai bun preţ posibil şi le monitorizăm continuu consumul pentru o posibilă optimizare ulterioară.  

CONSILIERE CONSUM ENERGETIC

Consult energetic înainte de încheierea contractului

Înainte de a încheia contractul, evaluăm nevoile energetice reale ale clienţilor noştri, capacitatea lor efectivă alocată, capacitatea reactivă şi, pe lângă reducerea costurilor energetice oferim de asemenea consiliere în legătură cu cei mai buni termeni contractuali posibili. 

ACHIZIŢIONAREA DE ENERGIE

Achiziţionarea de gaz şi energie electrică în termeni favorabili

Putem obţine cele mai favorabile  scheme pe piaţa energetică liberă monitorizând continuu preţurile de piaţă, atât în cazul contractelor de gaz, cât şi a celor de energie electrică. Sistemul nostru de facturare, rapoartele lunare şi analizele sunt potrivite şi flexibile nevoilor individuale ale societăţilor. 

FURNIZAREA DE ENERGIE
ŞI GESTIONAREA ENERGIEI

Monitorizare  continuă şi serviciu clienţi flexibil

Pentru clienţii noştri contractuali oferim un serviciu lunar de monitorizare care le urmărește  consumul şi atrage atenţia asupra oportunităţilor adiţionale de economisire a energiei. Sistemul nostru de facturare este complet adaptat la nevoile clienţilor noştri. Deoarece scopul nostru este reducerea complexă a costurilor energetice, CYEB este gata să facă propuneri legate de auditul complet al punctelor de consum şi să exploreze posibilităţile pentru economii viitoare. Credem că cea mai verde energie este energia care nu a fost produsă. 

REFERINŢE

Consultaţi lista pentru clienţii noştri mulţumiţi

CERERE

Pentru o ofertă personalizată, vă rugăm să completaţi formularul

INFORMAŢII

Documente utile, reglementări, anunţuri oficiale

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Puteţi găsi aici răspunsul la multe din întrebările dumneavoastră