DESPRE NOI

CYEB, în calitate de societate regională cu dezvoltare dinamică, oferă soluţii rentabile partenerilor săi, prin intermediul cărora aceştia pot reduce atât cantitatea cât şi preţul consumului de energie. Proiectăm, implementăm şi, la cerere, administrăm investiţiile cu scopul de a reduce consumul de energie. Rezultatele proiectelor concepute de noi au fost confirmate în fiecare caz de  măsurătorile efectuate după implementare.

Experiență, seriozitate şi prezenţă regională

CYEB a fost înfiinţată cu aproape un deceniu în urmă, cu scopul de a oferi societăților soluţii de optimizare a energiei. Clientela societăţii este formată în principal din acei clienţi industriali mari ai căror activitate necesită alimentarea continuă cu energie electrică şi, prin urmare, consumul lor de electricitate depăşeşte valoarea anuală de 100MWh. În domeniul furnizării de gaz, clientela de bază a CYEB este formată din cei cu un consum anual de gaz de 50.000 m3 sau mai mult. 

CYEB este de asemenea prezentă în România şi în Slovacia prin companiile sale proprii, care sunt entități juridice independente. CYEB aprovizionează piaţa cehă din Slovacia şi este de asemenea prezentă în Germania, prin intermediul unui partener. Cifra de afaceri şi profitul CYEB după plata impozitelor a crescut stabil an după an. În 2013 acesta din urmă a depăşit 5.8 miliarde HUF.

Abordare tehnologică orientată spre soluţii

Serviciul complet oferit de CYEB este unic pe piaţa actuală. Competenţele tehnologice, experienţa acumulată în comerţul energetic, preocuparea faţă de îmbunătăţirea eficienţei sistemelor operate şi utilizarea parteneriatelor au făcut din CYEB un jucător unic pe piaţă. La elaborarea soluţiilor noastre am luat întotdeauna în considerare obiectivele pe termen lung ale clienţilor noştri și am facilitat activitea acestora oferind feedback continuu pentru ei. Rezultatele soluţiilor energetice şi ale investiţiilor sunt confirmate în toate cazurile prin măsurători.

Soluţii energetice complete

CYEB analizează problemele energetice într-un mod complex, cu o abordare tehnologică. Pe baza experienţei dobândite de-a lungul anilor, credem cu tărie că energetica este domeniul care trebuie abordat în mod complex, luând în calcul toţi factorii. Considerăm că atunci când o societate se gândește serios la revizia sistemului său energetic şi doreşte să îl rentabilizeze, cea mai eficientă metodă este găsirea unui partener care poate oferi soluţii complexe pe termen lung în locul celor parţiale. Totuşi, pentru partenerii noştri care caută soluţii la provocările energetice din anumite domenii speciale, le proiectăm, le implementăm şi, dacă ni se cere, le administrăm aceste proiecte de reducere a costurilor.